luni, 9 decembrie 2013

Cosuri cadou Craciun 2013


Cosuri cadou Craciun 2013 


Decembrie, ultima fila din calendar. Este luna care inchide anul intr-un mod spectaculos, dand frau liber bucuriei si emotiilor. De la an la an, Decembrie ne invata despre generozitate, speranta si bucuria de a darui neconditionat binele. Odata cu sosirea primei zile de iarna si celebrarea Zilei Nationale, romanii sunt cuprinsi de forfota sarbatorilor, cu care vor transforma fiecare zi obisnuita a lunii Decembrie, in ceva magic, desprins parca din povesti.

Cu trecerea timpului, ne dorim tot mai mult sa oferim un Craciun mai frumos, si mai deosebit, fata de anul care a trecut si desigur, vrem sa bifam absolut toats casutele din wishlist-ul mult visat. De la pregatirea mesei festive cu bucate traditionale pana la cele mai mici detalii, celebrarea Craciunului pentru unii dintre noi, este un motiv bine intemeiat, care ne ofera ocazia de a excela in a le arata celor dragi noua cat de mult inseamna pentru noi.
cosuri cadou craciun 2013
 

Pregatirea cosurilor cadou de Craciun a devenit de-a lungul anilor o adevarata traditie. Datand de pe timpul lui William Cuceritorul, cosurile cadou isi trag totusi originea din Franta, urmand ca prin secolul XI sa fie introduse in Anglia. Plecand de la liniile simple si traditionale, cosurile cadou din nuiele, au cunoscut adevarate transformari si personalizari in lupta cu timpul. La inceput au servit drept cosuri cu mici bunatati home-made in balurile organizate in scop caritabil, urmand ca in timp sa serveasca si altor scopuri, precum intampinarile de bun-venit in cartier pentru cei proaspat mutati, urari de la multi ani sau pentru orice alta ocazie, transformandu-se apoi in spectaculoase cosuri gourmet de Craciun.

De doi ani incoace, CosurideLux concureaza pe piata cosurilor cadou alaturi de multi alti jucatori importanti si reuseste sa se impuna si sa detina un loc prestigios in acest segment, remarcandu-se prin eleganta, creativitatea si stilul unic, cu care isi trateaza si rasfata clientii. Anul acesta, colectia Christmas around the world lansata de CosurideLux, se raporteaza in linii simple la cateva dintre trendurile internationale, alegand cateva tari care se remarca printr-o personalitate gastronomica puternica. Mentionam aici tara mama, plina de traditie si autenticitate, urmata apoi de Franta cu vinurile si bomboanele ei fine din ciocolata, Portugalia cu mixul ei culinar, Italia cu pastele ei perfecte si aroma-i de busuioc, si desigur America, prezenta prin cele mai grozave muffins, cup cakes si candy-cane-uri.

Ce se remarca cu adevarat din aceasta colectie speciala, Christmas around the world, sunt cosurile de lux High Class, in valoare de 5000 de euro, create cu multa finete si stil, pentru oameni puternici. Aducem in discutie aici elemente de tehnologie de ultima generatie, stilouri cu traditie, trabucuri fine, alcool vintage label si o linie de bijuterii, atat pentru el cat si pentru ea.

Vorbim aici despre cosuri cadou fabuloase atat prin linia deosebit de stylish pe care o poarta, cat si prin mesajul puternic pe care il transmit. Colectia High Class este perfecta in segmentul corporate. Eleganta, scumpa si rafinata, accentuand importanta unei relatii autentice in business, colectia Christmas around the world by FlorideLux este destinata oamenilor puternici din segmentul corporate si subliniaza adevarata valoare a unui parteneriat veritabil.

Si pentru ca mai devreme aminteam de gastronomia internationala cu personalitate, trebuie sa specificam si faptul ca aceasta colectie care cuprinde gusturi desavarsite din bucatariile mai multor tari, se muleaza pe toate buzunarele.

Toba romaneasca, cozonac pufos, vin rosu, legume si fructe bio, transforma cosul cu bunatati romanesti intr-un cos desavarsit de sarbatori.Sa nu mai zicem de borcanele cu zacusca sau dulceata, de vinul alb si branza de burduf in scoarta de brad sau carnatii afumati ! Delicii romanesti intr-un cos de sarbatoare !
 
Descoperiti aici colectia Cadouri craciun 2013

Mixuri de macaroane si branza, porumb, sosuri de ciocolata si clatite, nelipsitul unt de arahide, sau sosuri de Barbecue, muffins si cola de vanilie. Sunt doar cateva ingeniozitati culinare, extrem de gustoase, din cosul pe care noi vi-l punem la dispozitie din bucataria americana.

Foaie gras, ciocolata cu petale comestibile… si deja finetea bucatariei frantuzesti ne invaluie in parfumuri delicioase, pe care le gasim in cosurile din noua colectie FlorideLux.

Paste, ulei de masline, condimente autentice si nu numai. Lichior, nuga cu migdale si vinuri inmiresmate. Intr-un cuvant : Italia. Avem pregatite cele mai bogate si extraordinare, cosuri gourmet, din bucataria italiana !

Vin rose cu aroma de fructe, sardine, dulceata cu smochine, vin Calem in cutie de lemn incrustat si pate de caprioara sau potarniche, sunt doar cateva dintre bunatatile bucatariei Portugaliei, pe care ti le pregatim in cel mai frumos si delicios, cos de sarbatoare !

Bomboane de ciocolata, Busuioaca de Bohotin, cafea, praline cu coniac si Panettone, indulcesc sarbatorile oricui, daruind un Craciun de neuitat, prins in cel mai gustos su desavarsit, cos cu bunatati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu