miercuri, 11 decembrie 2013

Cosuri cadou Craciun corporate

Cosuri cadou Craciun corporate - Craciun 2013

In luna Decembrie, magia sarbatorilor de iarna ne invaluie pe toti cu generozitatea si recunostinta ei, invitandu-ne sa luam parte la evenimente festive deosebite, alaturi de familie, colegi sau partenerii de afaceri. In aceasta perioada, cautam noi moduri prin care ne putem exprima loialitatea, respectul si recunostinta. Cosurile cadou de Craciun corporate sunt ideale in acest sens, reusind sa cuprinda si sa transmita cele mai frumoase ganduri si emotii.

Anul acesta, CosurideLux a pregatit pentru segmentul corporate, o colectie extraordinara de cosuri cadou, care se remarca prin linia eleganta a produselor, rafinament si multa atentie la detalii. Personalizarea cosurilor , cadourile extra si impachetarea profesionala, sunt doar cateva elemente care dau in plus o veritabila nota de stil.

Colectia Christmas around the world este o colectie autentica, care reda in linii simple rafinamentul si personalitatea puternica a oamenilor de afaceri, punand in evidenta specialitatile si trasaturile accentuate ale gastronomiei internationale. De remarcat este tonul High Class pe care colectia Christmas around the world by CosurideLux il imprima cosurilor cadou. Tehnologia de ultima generatie se muleaza perfect pe linia de bijuterii, ciocolata fina si vinuri imbietoare. Cele mai exquisite cosuri cadou de Craciun, pentru el sau pentru ea, costa 5.000 de euro si pot fi personalizate pana la cele mai mici detalii. Desigur, putem alege dintr-o mare varietate de cosuri cadou, in functie de orice buzunar sau gust. In frunte cu tara mama, avem bunatati delicioase din bucataria Italiei, a Frantei, Portugaliei, si chiar a Americii. De la cozonacii pufosi si carnatii afumati traditionali, branzeturi fine, paste si condimente, la macaroane, briose si cola cu vanilie, cosurile cadou personalizate imbina intr-un mod complex cele mai imbietoare arome si desavarsite gusturi. Sa nu uitam de cosurile cu fructe proaspete si cele cu cosmetice bio de top !

Avantajele unui cos cadou de Craciun sunt nenumarate, insa le vom enunta pe cele mai importante dintre acestea. Livrare cosuri cadou oriunde in Romania si in lume!
 

Cosuri cadou corporate pentru Craciun 2013


Personalizarea cosului cadou este una dintre cele mai importante aspecte, atunci cand luam in considerare achizitionarea unui astfel de cos. Pentru a crea impresia pe care dorim sa o lasam partenerilor nostri de afaceri, putem selecta cateva criterii care isi vor pune amprenta in individualizarea cosului cadou. De la nationalitatea acestuia, la preferintele sale culinare, pana la mici detalii precum alimentatia si sanatatea acestuia (daca este vegan, mananca organic, fara gluten sau lactoza ; sau poate este mare iubitor de ciocolata neagra sau ceaiuri englezesti) si chiar cateva notiuni despre personalitatea pe care o imbraca, acestea constituie aspecte demne de luat in considerare, atunci cand discutam despre personalizarea cosurilor cadou.
 
Un alt aspect important pe care nu trebuie sa il trecem cu vederea, este aspectul profesional final al cosului cadou. Ceea ce dorim sa-i transmitem unui partener de afaceri este foarte important, iar acest lucru trebuie realizat intr-o maniera excelenta. Totul trebuie sa arate perfect, de la primul pana la ultimul detaliu. Imperfectiunile, defectele ambalajului sau aspectul total neprofesional al cosului cadou, pot dauna parteneriatului de afaceri in care ne aflam, transmitand eronat impresiile si gandurile pe care le nutrim fata de acestia. Perfect sau imperfect, aspectul profesional al cosului cadou fata de partenerii nostri de afaceri, inseamna pe deplin eticheta corporativa pe care o purtam.

Sezonul acesta, FlorideLux a pregatit cu multa dragoste si atentie la detalii, o colectie superba de cosuri cadou pentru partenerii de afaceri din segmentul corporate. Iar prin prisma profesionalismului si bunului gust pe care aceasta colectie se remarca, putem transmite emotia sarbatorilor de poveste mai departe. Livrare cosuri cadou oriunde in Romania si in lume!

Un comentariu:

  1. Dacă doriţi să faceţi o surpriză plăcută colaboratorilor de afaceri, partenerilor, angajaţilor sau unor persoane apropiate, firma noastră vă oferă produse unicat care vor satisface cele mai exigente gusturi.
    Vă punem la dispoziţie mai multe tipuri de coşuri cadou adaptate bugetului dvs, o varietate de produse de calitate din care să alegeţi, ambalate cu grijă şi bun gust.
    Mai multe detalii pe http://www.cosuricorporate.ro

    RăspundețiȘtergere